woensdag 27 augustus 2014

REVIEW: Ontdek WebStash

This post will exceptionnally be written in Dutch. No stress, I swear the next posts will be in English again as well.Vandaag eens uitzonderlijk een volledig Nederlandstalige post omdat ik jullie graag mijn nieuwe favoriete website wil voorstellen. Hebben jullie al gehoord van WebStash? Dit is een Nederlandse online webshop waarop ik toevallig ben uitgekomen en het is echt een pareltje.

Als ik een webshop voor de eerste keer bezoek, bekijk ik eerst snel het aanbod. Als ik binnen de één à twee minuten een aantal leuke items spot, weet ik dat het de moeite is om er verder tijd in te steken. Vervolgens bekijk ik eerst hoe dit bedrijf werkt: wat is de leverwijze en - tijd, kan je retourneren, welke betaalwijze wordt gehanteerd,... Als dit allemaal geruststellend is, begin ik de webshop volledig uit te pluizen en sla ik aan het shoppen.

Webstash levert enkel in België en Nederland. Er wordt vaste verzendkosten aangerekend. De artikelen die op voorraad zijn,  zullen binnen max. 4 dagen aan huis geleverd worden. Retourneren kan binnen de 7 werkdagen. De prijzen van de meeste artikel liggen rond de € 20,00 dus zeker eens de moeite om de site te bekijken. Verder zien jullie hier nog enkele van mijn favoriete items. Je kan telkens op de link onder het artikel klikken om rechtstreeks door te verbonden worden naar het desbetreffende artikel.


3 opmerkingen:

 1. Gorgeous pieces!

  xx Nicola

  www.morning-elegance.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke items, alleen jammer dat die armband echt een complete knock off van de Collier De Chien is...
  Dan heb ik liever een erop geïnspireerde versie. :)

  x Krizia

  Shark Attack - Fashion Blog

  BeantwoordenVerwijderen