donderdag 13 augustus 2015

OUTFIT: Life as a princess
ENG: Today I'm showing you the new show piece from my wardrobe: a pink maxi dress from Atos Lombardini. I recently purchased it in Verona and could not wait for the perfect opportunity to wear it. This opportunity presented itself when I got an invite to the Nacht van het Zoute, a luxurious event in Knokke. Every time I'm in Knokke I'm daydreaming of living the life like a true princess. Not that my life is bad right now, it's super awesome. But a girl can dream right!? And my dream became a bit reality by wearing this dress.

NL: Vandaag toon ik jullie het nieuwe it-item uit mijn klerenkast: de roze maxi jurk van Atos Lombardini. Ik kocht deze recent in Verona en kon niet wachten tot het perfecte moment om deze jurk te dragen. Deze gelegenheid kwam er toen ik een uitnodiging ontving voor de Nacht van het Zoute, een luxe event in Knokke. Elke keer dat ik in Knokke ben, droom ik weg bij de gedachte van het leven als een prinses. Niet dat ik nu te klagen heb, absoluut niet zelfs. Maar een meisje kan maar dromen toch!? En ik leefde even in een droom door deze jurk.

Q: Do you like my dress?


I'm wearing:

dress: Atos Lombardini // bag: Louis Vuitton // shoes: Zalando // ring: H&M // watch: Michael Kors 

13 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige jurk zeg! Staat je super :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wonderfulll!!!! Your are very very very beauty with this dress
  It is bery beauty!
  xoxoxox
  http://www.siracusinaproductions.com/2015/08/a-un-verano-con-mucho-calor-ponle-un.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleedje en kleur! Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Darling wat ben je mooi in deze jurk.. hij staat je echt super goed. En ik vind het mooi dat de foto's in de avond geschoten zijn..
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh Karen, je straalt! Heel mooi! En ik ben ook fan van je schoenen... X Eline

  BeantwoordenVerwijderen