maandag 19 oktober 2015

FASHION: Gucci timepieces - Horsebit watch

NL: Binnenkort ben ik weer jarig en het wordt toch wel stilletjes aan tijd om na te denken over een wensenlijstje. Het gouden Horsebit horloge van Gucci is zonder twijfel één van de mooiste items die ik de afgelopen maanden de revue heb zien passeren. 

Een klassiek horloge is een musthave voor elke fashionista en het horsebit is één van de meeste kenmerkende motieven uit de modewereld. Het horloge is ook erg delicaat, slechts 28 mm dik. De wijzerplaat is zowel in het zwart verkrijgbaar als in het wit bezet met diamantjes. 

ENG: My birthday will soon be on the horizon so I started to make a wishlist. The golden Horsebit watch from Gucci is without a doubt on it. 

A classic watch is a must-have for every fashionista and the horsebit is one of the most-well known things in fashion. The watch is very delicate, only 28 mm. The dial is available in both black and white with diamonds encrusted. 


Wil je kans maken op een waardebon van € 100,00 bij Zalando? Klik dan op de knop hieronder en vul bij favoriete blog in: http://dressinginlabels.blogspot.com

Zalando Fashion Blogger Awards 2015

12 opmerkingen:

 1. Leuk horloge! Niet mijn persoonlijke stijl, maar ik vind hem er wel leuk uitzien. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. That watch looks luxurious. Perfect! Advance happy Birthday!

  Have a nice day!

  xoxo,
  SHAIRA
  www.missdream-girl.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. That's really gorgeous! Love so much your selection!
  Have a nice evening!
  Angela Donava
  http://www.lookbooks.fr/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. So luxury!

  http://turndownforfashion.blogspot.com.es/

  BeantwoordenVerwijderen